EETHUIS DRIEBERGEN

EETHUIS DRIEBERGEN Belegde broodjes - Warme maaltijden - Kipspecialist

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1194 beoordelingen
31 jul 2021 om 21:46 Goede kwaliteit en porties ruim voldoende. Ik kon het niet op en ik ben een grote eter Tevens vriendelijke bezorging. Volgende keer probeer ik weer iets anders.
30 jul 2021 om 23:57 Zoals altijd top. Deze mensen verdienen een top rating
30 jul 2021 om 11:56 Zoals altijd lekker en super snel bezorgd
29 jul 2021 om 15:10 Laatst voor het eerst hier besteld. De bezorger was er binnen de aangegeven tijd en hij was erg vriendelijk. Het eten was echt super! Alles apart verpakt. We gaan hier zeker nog een keer bestellen.
24 jul 2021 om 2:09 Top bezorging
21 jul 2021 om 19:18 Altijd netjes, wat ik nog leuker vind is dat ze alles apart houden, eten drinken en saus. Bezorgen is ook altijd op tijd
17 jul 2021 om 8:12 Snel en lekker!
15 jul 2021 om 9:46 Vette slappe friet en laat bezorgd.
11 jul 2021 om 19:56 Eten altijd goed. Jammer dat er nu winst moet gemaakt worden op saus. Beetje karig zo.
4 jul 2021 om 22:21 Heerlijk eten zoals altijd! Snelle bezorging! Dank jullie !!
4 jul 2021 om 19:51 Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar. Kennelijk is zondag een drukke bezorgdag, maar uiteindelijk toch een half uur eerder bezorgd dan in eerste instantie werd vermeld.